Jdi na obsah Jdi na menu
 


Marnette Patterson - Christy Jenkins

5. 12. 2007

O Marnette:

Marnette Patterson chtěla být od malička zpěvačkou. Vyhrávala jednu pěveckou soutěž za druhou, ale osud ji připletl do cesty agenta, který si ji všimnul při pěvecké soutěži jejich školy. Poté, co ztvárnila několik vedlejších rolí v různých filmech dostala důležitou roli v seriálu Čarodějky (Charmed), ovšem až ke koncu 8.série. Od té doby vystřídala pár TV reklam a byla na několika průběžných akcích. Přátelé ji přezdívají Marne.
Filmografie:

2006 Pope Dreams   ...Brady Rossman
2006 Cloud 9   ...Crystal
2003 Who's Your Daddy?   ...Brittany Van Horn
2003 Secret Santa   ...Callie
2001 Clover Bend   ...Claire
2000 Stalking of Laurie Show, The   ...Michelle Lambert
1996 Final Vendetta   ...Young Jenny
1995 Liz: The Elizabeth Taylor Story   ...Jane Powell
1995 Great Mom Swap, The   ...Nicole
1994 Camp Nowhere   ...Trish Prescott
1993 Někdo se dívá (Sliver)    ...Ballinger's Daughter
1992 Kingdom Chums: Original Top Ten, The   ...Amy
1992 It's Spring Training, Charlie Brown!   ...Lucy Van Pelt
1992 It's Christmastime Again, Charlie Brown   ...Lucy Van Pelt

O Christy:

Christy byla dlouhé roky nezvěstná sestra Billie.Po velmi dlouhém pátrání jí nakonec našli,ale museli ji naučit opět žít jako člověk.Christy byla totiž celé roky zavřená v Podsvětí.Jenže to byla jen záminka.Christy byla jen klíčem k Billie,kterou chtěla Triada získat na svoji stranu.Christy s nimi byla ve spojení,a nakonec se k nim přidala i Billie.Byli rozhodnuté sestry zničit a použili na to i Propast.Ale po určitých okolnostech byla Billie nucena Christy opustit a opět se přidat k sestrám protože zjistila pravdu.Nakonec Christy zaútočila na Billie, a ta  byla nucena ji zabít.

Serie:8.serie

Český dabing:Dana Morávková

Schopnosti:nejsou známé všechny její schopnosti

Marnette na Remember The Daze" Los Angeles Premiere 9.4.2008

pro zvětšení klikněte na obrázek

    

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář